Ljusa trägolv 

Är du också en av dem som drömmer om ljusa och snygga trägolv i ditt hem? Att få ditt drömgolv är inte så svårt som man skulle kunna tro. Ett ljust golv gör att ett rum upplevs större och ljusare i sin helhet och detta kan vara ett bra knep om man har mindre ytor och rum som annars upplevs som trånga och små. Man behöver inte heller byta golvet bara för att man vill ljusa upp det och allmänt fräscha upp sitt nuvarande – tvärt om! Med rätt kunskap i form av en erfaren golvslipare och rätt behandling kan ditt samla golv få ett riktigt lyft och du kan enkelt få ditt ljusa trägolv som du alltid drömt om!  

 

Få ljusa trägolv med våra produkter 

Som tidigare nämnt behöver du inte byta ut och lägga nytt golv bara för att man vill ha ett nytt ljust trägolv.  Allt beror på vilka förutsättningar ditt nuvarande trägolv har och i vilket skick detta är och vilket resultat man är ute efter. Beroende på vilket träslag ditt golv har så finns det olika Lut, Oljor och Golvlack man kan välja mellan. Våra golvprodukter är speciellt framtagna så att dessa ska ge ett långvarigt resultat med en slitstark yta och hållbart resultat som kommer hålla i många år framöver. 

 

Ljuspigmenterat trägolv med hållbar yta

Som tidigare nämnt så behöver man inte byta ut hela golvet bara för att man vill ha ljusare trägolv, tvärtom! Att behålla sitt nuvarande trägolv sparar inte bara pengar, det sparar även på vår planet och renoveringstiden som det kräver. Väljer man en erfaren och auktoriserad golvslipare så kan du känna dig trygg med att golvslipning och ytbehandling endast tar ett par dagar – och du kan enkel

t njuta av ditt nya ljusa trägolv!

Läs mer